| 11.01.2018. МУАБЕТ

За вас кои живеете за лајкови, сигурно ви е многу битно која е тајната да се искреира контент кој потоа ќе биде лајкуван, споделуван и сакан од многу луѓе. Придружете се на Дао Нујен за кратки инструкции како нејзиниот тим креира примамливи квизови, листи и видеа, и дознајте повеќе како тие имаат развиено систем за да разберат како луѓето го користат нивниот контент за да се конектираат и да креираат трендови.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени