| 29.03.2018. МУАБЕТ

Кое е најдалечното место кое би можел да го посетиш во случај да сакаш да си подалеку од било кој жив човек на планетава? Одговорот е всушност прилично далеку, постојат доста запуштени места на светот и некои од нив всушност никогаш не ни биле посетени од човек.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
27.03.2018. Ливадџија
26.03.2018. Ливадџија
28.03.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени