| 27.12.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Денешната вештачка интелигенција (АИ) е импресивна, но не е интелигентна. Во последниве 5 години се случува вистинска револуција во полето на АИ. После декади со мал и спор прогрес, комбинацијата на големи бази на податоци и напреден хардвер на компјутерите ја воскресна вештачката интелигенција до нови височини. Од автомобили кои можат сами да се возат, до домашни помошници до инстантно преведување на јазици. Погледнете до каде сме…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени