| 08.11.2017. МУАБЕТ

Во ова кратко видео, овој дечко, Џејсон Билам кој има хоби да прави вакви видеа со информации за дневните трошоци во некои места и држави, ќе ни каже како си поминал во Македонија и колку е скапо. Или ефтино. Погледнете…

 

(394)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени