| 21.03.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Просто прашање, колку големо може да биде едно цунами? Одговорот е застрашувачки и прилично голем…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени