| 12.01.2018. ТАБЛА

Фирмата ТТ Табак од Велес која дистрибуира производи за широка потрошувачка, вработува референт за продажба (теренски комерцијалист) за реон Велес.

Опис на работни задачи:
-посета на продажни објекти по утврден план и продажба на производи
-работа со документи поврзани со продажниот процес

Очекувани квалификации:
– основно познавање на работа со компјутер
– најмалку средно образование
– работно искуство во слична дејност е предност
– возачка дозвола Б категорија,активен возач
– место на живеење во Велес
– способност за комуникација, за тимска и индивидуална работа
– ориентираност кон клиенти
– флексибилност за работа на терен

 
 

Нудиме:
-стабилно вработување
-службено возило

Апликации со фотографија може да се испраќаат до 31.01.2018 година на е-маил адресата: [email protected]

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени