| 30.01.2018. ЕВОЛУЦИЈА

Секоја девојка го знае вознемирувачкиот период во месецот кога мајката природа чука на врата и ни овозможува да дознаеме “девојко, ти не си мајка!” Некои жени кои го имаат својот период се безбедни – малку крварат, а потоа не. Но, за некои, грчевите може да бидат сериозно, сериозно прашање.

Сега, една компанија се обидува да користи хербални лекови за да ги олесни периодите на грчеви со спроведување на марихуана во тампоните.

Foria, компанија која развива производи со употреба на канабис, одлучи да ги искористи моќните ефекти на ослободување од болка од марихуана за да им помогне на жените кои страдаат од грчеви во стомакот. Наречени “Foria Relief”тампоните очигледно не се вистински тампони, но се вистинска замена кои се вметнуваат како тампони.

 
 

Според компанијата, тие можат да се користат со тампони за да се максимизира нивното олеснување на болката. Тие треба да бидат вметнати вагинално, така што тие работат директно во областа каде што жените најмногу ги чувствуваат болките во текот на нивниот период.

Ова не изгледа како лоша идеја.

  
 

(0)

 
loading...
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени