08.02.2018.Ливадџија
14.02.2018.Ливадџија
23.02.2018.Ливадџија
| 05.03.2018. ДЕШАВКИ

Date : 09.03.2018. - 09.03.2018.
Location : Скопје
Venue : Бистро
Start : 21:30
Price : Free

Бистро Скопје со гордост Ве кани на концертниот настап на мајсторите на добриот звук – групата Фолтин.

Веќе 20 години групата Фолтин е на врвот на македонската арт сцена. Во тој временски период зад себе имаат многубројни концерти, музика за театарски претстави и 8 прекрасни албуми.

Уникатната звучна магија на Фолтин, која Ве вовлекува во вителот на љубовта и страста, надреалното и возвишената леснотија на постоењето во Бистро Скопје!

 
 

Бројот на места е ограничен, резервации на:
Бистро Скопје на: 071.35.22.65.
Чув де Чув: 078.52.05.52

За бендот:
https://www.youtube.com/watch?v=JIYUPsNK598
https://www.youtube.com/watch?v=X8-0alueW6c

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени