| 16.04.2018. ДЕШАВКИ

Date : 20.04.2018. - 20.04.2018.
Location : Скопје
Venue : Градски парк
Start : 16:20
Price : Free

Здружението за канабис и зелени политики БИЛКА Скопје со задоволство ги поканува сите истомисленици, соборци и граѓани да земат учество во овогодинешниот КОНОПФЕСТ 2018 кој ќе се одржи на 20.04.2018 година под мотото “ЕДНА БИЛКА, ЕДЕН ЖИВОТ” на Школка во Градскиот парк, со симболичен старт од 16.20 часот.

Огромна благодарност до сите артисти кои се согласија да настапат на КОНОПФЕСТ, со што даваат неизмерен допринос во борбата за декриминализација на канабисот во Република Македонија. Голема благодарност и до NYSK Holding, OCB, Град Скопје, Аптека Анифарм, Friedrich Ebert Stiftung за поддршката како и особена благодарност до Novatv Web, Kanal 103, City Radio, Radio Bubamara 105,2, Club FM и antena 5 Radio MK за медиумската поддршка!!!!

Ве очекуваме во што поголем број да упатиме јасна и гласна порака до надлежните дека времето а декриминализација на канабисот е СЕГА!!!!!!

 
 

#БИЛКА #КОНОПФЕСТ2018 #ЕДНАБИЛКАЕДЕНЖИВОТ

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени