| 16.04.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Ова е кратко видео во кое нараторот се обидува да го објасни неверојатно комплексниот и контроверзниот проблем што си го имаме ние и Грците…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени