| 10.04.2018. МУАБЕТ

Проблематичниот фронтмен на сега веќе непостоечката Oasis зборува за неговото детство и злоставувањата од татко му, музиката и општо за градот Манчестер. Вреди да се погледа…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени