| 12.01.2018. ТАБЛА

Фирмата ТТ Табак од Велес која дистрибуира производи за широка потрошувачка, вработува магационер.

Опис на работни задачи:
-задолжен за комплетна организација за издавање на роба

Очекувани квалификации:
– средно образование
– работно искуство како магацински работник
– возачка дозвола Б категорија
– организираност и педантност
– способност за тимска работа

 
 

Нудиме:
-стабилно вработување
-работа во една смена

Апликации со фотографија може да се испраќаат до 31.01.2018 година на е-маил адресата: [email protected]

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени