| 16.05.2018. ДЕШАВКИ

Date : 16.06.2018. - 17.06.2018.
Location : Скопје
Venue : Градски парк
Start : 12:00
Price : Free

М.А.Н – Македонски Алтернативни Награди по 4-ти и можеби последен пат… “БЛА БЛА ТВ – ПОГРЕБЕНИЕ” Награди за Особен придонес и развој на Македонската Алтернативна Сцена.. 16-ти Јуни (Сабота) – Настап во ЖИВО на Еминентни музички артисти и бендови за Подршка на Првата и единствена Алтернативна Телевизија – БЛА БЛА ТВ – www.blabla.mk

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени