| 13.12.2017. ДЕШАВКИ

Date : 25.12.2017. - 25.12.2017.
Location : Скопје
Venue : МКЦ
Start : 19:00
Price : 150 мкд

~МАЛИОТ ПРИНЦ~
Театар “Сенки и Облаци”

(Сцена Фросина)
/ 40мин. / 5+ год. / македонски /

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Колку ли планети постојат околу нас? На кои од нив стапнал Малиот Принц? Кого ли уште не сретнал и што ли уште сака да види?
Очите се слепи, треба да се бара со срцето…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 
 

Билети на билетарницата на МКЦ по цена од 150 ден.

~~~ УЖИВАЈТЕ ВО МАГИЈАТА НА СЕНКИТЕ! ~~~

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени