| 05.01.2018. ПО СВЕТОТ

За среќа, со помош на дрон, ајкулите биле забележани на време.

Артем Ткаченко со својот дрон на Бахамите снимил престрашно видео. Тој од плажата со дрон го сминал океанот, кога едно дете влегло во плиткото да се капе. Меѓутоа, тогаш Артем на камерата видел нешто ужасно.

На детето му се доближиле четири огромни ајкули. Веднаш почнал да вика по него за да излезе од водата. За среќа, детето ги слушнало неговите повици и несреќата била избегната.

 
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени