| 12.02.2018. ТАБЛА

Доколку сакате да бидете дел од амбициозен и динамичен тим, ова е одлична можност да се приклучите на нашиот тим.

АРИЉЕМЕТАЛ доо објавува оглас за работното место Оператор – Програмер на CNC  машини за обработка на метали

Потребни квалификации:
– Завршено средно или високо образование
– Со или без работно искуство во програмирање и работа во производство на машински делови на CNC машини
– Познавање на работа во AutoCAD , Solid Works и апликациите од MS Office пакетот (Word и Excel)
– Способност за самостојна реализација на доделените работни задачи и рокови, како и работење на повеќе истовремени проекти

 
 

Кандидатите кои ги исполнуваат горенаведените услови и сакаат да бидат дел од нашиот тим треба да достават кратка биографија (CV) на маил [email protected] најдоцна до 18/02/2018

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени