| 14.09.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Нормално кога мислиме на марихуаната, мислиме на рекреативна дрога, но она што треба да го знаеме е дека постои само еден молекул на канабисот што ве прави “хај“. Постојат дури повеќе од 100 други молекули и хемиски супстанци на ова растение кои имаат или може да имаат многу поголем бенефит за луѓето, отколку штета.

(378)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени