| 07.01.2018. ТАБЛА

За своите потреби, салонот за ексклузивни теписи и мебел Pierre Cardin Home Macedonia објавува оглас за вработување на Бренд Менаџер. Што нудиме?

– Флексибилни работни услови;
-Службени патувања;
– Посета на интернационални обуки и семинари;
– Средина за напредок во своите професионални и лични цели.

Краток опис на основните одговорности:

 
 

– Ги менаџира односите со јавноста и имиџот на брендот: подготовка на говори, интервјуа и известувања за медиумите;
– Одржува и гради силни односи со медиумите во врска со сите деловни прашања, како и институции, организации и други компании во согласност со потребите на бизнисот.
– Развива предлози, алатки и процеси кои го подобруваат имиџот на брендот преку ефективни комуникации: корпоративни истражувања за реномето на компанијата во заедницата, алатки за внатрешна и надворешна комуникација, деловни интеракции со надворешните засегнати страни.
– Развива стратегија за справување со кризи, како и стратегија за интерна комуникација.

Квалификации:
– Возрасна граница 25-40 години
-Минимум ССС (Предност – академско образование од областа на економија, бизнис, маркетинг или менаџмент) ;
-Одлично познавање MS Office (Excel, Word, Power Point) ;
-Минимум 2 години искуство на работна позиција менаџер или раководител;
-Одлично познавање на англиски јазик;
-Вештини за координирање на тимот, организирање на бизнис план и негово реализирање во планираните рокови;
– Способност за решавање проблеми и квалитетно донесување одлуки;
-Поседување структурни, доследни и ефективни работни методи;
-Проактивност и отвореност за соработка.

Аплицирајте на [email protected] најдоцна до 01/02/2018

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени