02.11.2017.Ливадџија
09.11.2017.Ливадџија
20.11.2017.Ливадџија
| 21.11.2017. ТАБЛА

“Етишен“ од Скопје фирма од областа на маркетинг и продажба бара мерчендајзер за ЕТИ и КАМИЛА во област Штип – Струмица..

Потребни квалификации:
• Минимум средно образование
• Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност
• Работно познавање на компјутери
• Возачка Б категорија.

Личен профил:
• претставителност, комуникативност и ентузијазам
• Одговорност, лојалност, флексибилност и енергичност
• Способност за тимска и самостојна работа
• Способност за работа под притисок
• Ориентираност кон клиенти

 
 

Плата: 18000

Заинтересираните кандидати да достават CV на [email protected] најдоцна до 24/11/2017

(18)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени