| 20.02.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Погледнете во екцентричните животи на оние ултра богати во Дубаи, од нивните домови и играчки до лудите имиџи и стилови. Кога имаш пара брате, можеш што сакаш, така фнкционира светот. Види што пропуштаме, дајте пари да правиме…

 

(225)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени