| 02.11.2017. ДЕШАВКИ

Date : 08.11.2017. - 08.11.2017.
Location : Скопје
Venue : Bushi Resort & Spa
Start : 09:00
Price : Unknown

Напредна обука со Коста Петров, основач на The Marketing Kingdom, бизнис автор и интернационален PR експерт.

– Како да го изградите или унапредите брендот во турбулентни времиња?
– Што научив од маркетинг директорите на Facebook, Google, Coca Cola, P&G, Unilever, Lego, Visa
– Контент макетинг – зошто старите правила на игра веќе не важат
– PR тактики кои функционираат

Обуката е наменета за:
– Вработени во сектор за корпоративни комуникации
– Маркетинг менаџери
– Сопственици
– PR професионалци

 
 

Искористете ја тековната акција 1+1 (за 1 платена котизација добивате 2)

Пријавете се веднаш на:
http://smartevents.mk/moderni-marketing-pr-brend-taktiki-skopje/

(22)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени