| 15.05.2018. МУАБЕТ

Руди Франциско е момак кој одржува мотивациони говори. Овојпат како тема ги зема луѓето кои секогаш се жалат дека нешто не е ок. Изгледајте го видеото и пресудете, дали е ок да се жалите за се и сешто.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
13.05.2018. The Chef
14.05.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени