| 24.12.2017. JAM SESSION

Кој би рекол дека еден молер и еден водоводџија може да имаат ваков талент за лупање на тапани. Едниот тропа на канти за боја, другиот на цефки, а звукот проценете го сами.

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
24.12.2017. Ливадџија
21.12.2017. The Chef
22.12.2017. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени