| 10.02.2018. ПО ДОМА

Страствените пушачи кога ќе одлучат да престанат да пушат имаа големи проблеми со одвикнувањето.

Се служат со различни методи, ги слушаат сите совети од околината, користат разлишни таблети против пушење, лепенки, но кога ништо од тоа нема да им помогне пристапуваат кон радикални методи.

Турчинот кој се одлучил за радикален метод за одвикнување од пушење стана хит на социалните мрежи. Тој има кафез на главата, а клучот од него го има само неговата сопруга. Таа му го отклучува само кога јаде.

 
 

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени