| 05.03.2018. ПО ДОМА

Кога случајно ќе обратете внимание на фискална сметка од ,,Македонска пошта” ќе се зачудите дали сте биле во пошта или во продавница.

Неодамна низ социјалните мрежи се појави фотографија од фискална сметка од пошта на која наместо услуга од пошта пишува компир. Фискалната сметка стана хит на социјалните мрежи и се рашири со брзина на светлината.

 
 

 

 

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
02.03.2018. Ливадџија
04.03.2018. The Chef
05.03.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени