| 19.12.2017. МУАБЕТ

Томи Тиернан е ирски комичар, актер, писател и презентер. Во своето шоу во Аполо театарот во Лондон, има добра фора околу тоа која држава колку должи и кому. Долгот на Америка е најоригинален. Погледнете…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени