| 04.04.2018. JAM SESSION

Сме виделе секакви борби ама како оваа првпат. Имено белецот (Ирвинс Алаја) изгледаше како да ја има победата во раце, но сакајќи да го финишира црнецот (Дру Четмен), падна на неговото колено и изгуби свест. Дру го искористи тој момент за да извојува победа, меѓутоа прославата со скокање салто од грбот на противникот го чинеше дисквалификација. На крај победи сам-себе-нокаутираниот Ирвинс.

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
04.04.2018. Ливадџија
01.04.2018. The Chef
02.04.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени