| 18.02.2018. JAM SESSION

Ваква сцена не се гледа ни на филм, не пак на јутуб да ја начекаш, ама ете и ова се дешава таму некаде…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени