| 03.10.2017. JAM SESSION

Боксот знае да биде брутален спорт, но знае и да го насочи човечкиот ум кон остварување на целта, да го научи на издржливост и ментална јачина. Во продолжение, погледнете компилација од најдобрите 25 удари во модерната историја на овој спорт…

(81)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
Livada.mk е концепт на портал/блог каде сите поединци или организации може да објавуваат свои колумни, анализи, отворени писма, искуства, патеписи, хроники, поезија, раскази, рецепти, да објават некој настан во најава или некое свое аматерско или професионално видео. Ги очекуваме вашите материјали преку овој линк за да ги објавиме.

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени