| 22.04.2018. JAM SESSION

Балканските регионални и селски лиги се неисцрпно место за интернет инспирација. Моменти на професионализам ретко и да има, ама затоа и на публиката и на играчите им е секогаш интересно…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени