| 26.04.2018. ПО СВЕТОТ

Непознат сторител на речиси целата тревна површина на фудбалскиот стадион во Слатина кај Чачак нацртал машки полов орган, што ги шокираше локалните жители и љубителите на спортот во овој крај.

– Тоа најверојатно се случило ноќта во неделата кон понеделник. Претпоставуваме дека е направено со земјоделска рачна канта за прскање и со смеса за уништување на трева. А нацртаниот машки полов орган е со големина од 50 метри, истакна членот на раководството на фудбалскиот клуб Слатина, Немања Ѓорѓевиќ.

Тој наведе дека сите се шокирани, а според локалните жители некој ова го направил поради одмазда.

 
 

– Викендов имаме два натпревара и непристојно е да се игра на ваков стадион, потенцира Ѓорѓевиќ.

Овој стадион важи за еден од најубавите селски стадиони во околината на Чачак, а на него играат два клуба ФК Слатина и ФК Мршинци.

  
 

(1)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени