| 19.03.2018. ПО ДОМА

Според хороскопот овие три хороскопски знаци се најлоши во бракот, па внимавајте ако планирате иднина со нив.

РАК
Мажите во хороскопскиот знак Рак се личности со кои животот не е е лесен. Овој тип може да се подели во две групи: Мажи кои го сакаат својот дом, но се напорни и се критичари. А во другата група спаѓаат пасивни, мрзливи и незаинтеренсирани мажи, кои со жените се од корист или заради нивната финансиска состојба.

Мажот поминува многу време дома, го негува традиционалното чувство за домот и семејството. Иако ја сака жената и децата, никогаш не е задоволен, секогаш може да најде нешто за кое ќе се жали или да критикува.

 
 

ШКОРПИЈА
Најтешко е со Шкорпиите да воспоставите семеен однос и хармонија. Тоа е само возможно ако неговата сопруга го следи секаде. Не поднесува доминатни жени. Неговите љубовни реакции се толку сили, што дури понекогаш е насилен. Овој знак е многу успешен во работата и способен да се издржува сам.

Тој е многу посесивен и љубоморен маж. Колку и да му покажете дека го сакате, тој секогаш ќе има причина да мисли дека сопругата, децата и неговите колеги работат против него.

СТРЕЛЕЦ
На ваквите мажи им е потребна мудра и тактична жена. Стрелецот не е роден за брак. По природа е хуман. Тие се силни во бракот. Нивната жена мора да биде свесна, да не е љубоморна и помалку безлична. Таа мора да биде вистински уметник за да го следи и да ги задоволува неговите потреби. Со овие мажи не е тешко да се живее,  но поради нивното нетрпение, сопругите мора да ги прошират хоризонтите, за да бидат на иста бранова должина.

  
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени