| 06.03.2018. ПО СВЕТОТ

Јапонецот Шигео Токуда има 83 години и е најстариот порно глумец во светот. Виталниот дедо вели дека работата го исполнува и дека годините не му претставуваат проблем да снима порно филмови и во иднина.

Тој глумел во повеќе од 200 филмови, а поголемиот број на партнерки биле многу помлади дури и од неговите ќерки. Во целата оваа приказна најчудно е тоа што неговиот живот со децении се разликувал од животот на останатите порно глумци.

Токуда завршил факултет и повеќе од 30 години работел според неговата струка, за на 50 години да се одлучи да стане порно глумец. Вели дека тој тоа не го прави за пари, туку да им докаже на своите врсници дека и на тие години може да имаат нормален сексуален живот.

 
 

Шигео вели дека неговата работа го исполнува и планира во иднина да продолжи да снима порно филмови.

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени