| 30.01.2018. ДОКУМЕНТАРКА

Ова е границата помеѓу Мароко и Шпанија. Патот и потрагата за азил никогаш не е лесен, и тоа најверојатно најдобро го знаат афричките мигранти кои се сега во Европската Унија. Во северна Африка, на границата на Мароко, се наоѓа шпанскиот град Мелила. И технички, тоа е Европа…

(1)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени