| 20.12.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Како што влоговите во потенцијална ескалација на конфликтите се зголемуваат, така правиме преглед на 10-те најверојатни војни во иднината на светот. Конфликтите постојат и засега се вербални или се води тивка војна во сајбер просторот и помеѓу разузнавачките служби, меѓутоа еден погрешен чекор од било која страна и може да го фрли светот во незамислив хаос со страшни последици…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени