| 02.11.2017. JAM SESSION

На оваа симпатична продавачка од Финска изгледа дека не ѝ треба обезбедување за да се справи со сомалиските мигранти. Да погледнеме 2 ситуации кои ги сними безбедносната камера во продавницата во која што работи девојката.

(1843)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени