29.04.2018.Ливадџија
18.04.2018.Ливадџија
13.05.2018.Ливадџија
| 15.05.2018. ТАБЛА

Приватно средно училиште Максимилијан од Скопје објавува оглас за прием на наставници по:

1.Македонски јазик
2.Математика
3.Информатика
4.Природни науки
5.Физика
6.Историја
7.Географија
8.Англиски јазик
9.Германски јазик

Квалификации:
– Завршено високо образование минимумум 240 кредити ЕКТС-наставна насока од соодветната обаласт.
– Познавање на англиски јазик/ наставата се одвива на англиски јазик
– потребен е меѓународен сертификат за јазични компетенции

 
 

Потребно е да испратите CV со фотографија и фотогопија од диплома на нашата електронска пошта [email protected] , најдоцна до 18/05/2018

Сите кандидати кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју

(0)

  
 

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија
13.05.2018. The Chef
14.05.2018. Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени