| 03.04.2018. МУАБЕТ

Ако некогаш сте начекале ваква машина додека сте биле некаде на одмор, или на некој локален панаѓур и сте играле, најверојатно не сте освоиле многу награди и ништо чудно и да сте помислиле и дека се наместени. Епа, има нешто вистина…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени