| 30.01.2018. ПО ДОМА

Ова се само некои работи кои жените ги прават кога некој им се допаѓа за да го привлечат неговото внимание.

Тешка за освојување:
Добро е да се труди мажот околу вас за да ве освои, отколку веднаш да му покажете дека сте „паднале„ на него.Секако тоа не значи дека треба да бидете лоши кон него, туку само немојте да го следите и трчате по него.

Изглед:
Кога сакаат да привлечат внимание, се облекуваат за да инпресионираат.

 
 

Насмевка:
Често се смејат и тоа гласно, знаејќи декаа насмевката го привлекува вниманието на мажот.

Што подобра фотографија:
Ако го има оној кој и се допаѓа на друштвените мрежи, ќе се потруди да објави што подобра фотографија, ни еве совет за нив, немојте да претерувате со ефектите.

Покажување на интересирање на работите кои тој ги сака:
Така ќе може да имаат тема на разговор и ќе го привлечат неговото внимание.

  
 

Вклучување во разговор:
Жената ќе сака да разговара повеќе со вас октколку со останатите, така да ќе бара изговор за да раговара со оној што и се допаѓа.

Независност:
Мажите сакаат независност и не сакаат некој кој не може да живее без маж покрај себе, па затао ако и се допаѓате таа ќе се потруди да ви покаже колку е самостојна и независна.

Излегување на места каде што излегува и тој:
Така по често ќе се гледаат, и не мора да биде очигледно дека е таму поради него. Излеување со друштво и забава е нешто што тој ќе го забележи.

 
loading...
 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени