| 17.12.2017. JAM SESSION

Еден млад брачен пар се на својот меден месец на некоја егзотична локација на Карибите. Како една од активностите со кои го поминуваат времето е и нуркањето во гребените. Среде релаксираното нуркање и уживање, наеднаш од нигде никаде до жената доаѓа ајкула, која ја зграбува жената за рака. Првичната реакција на жената можеби ќе ви изгледа неочекувано смирена, но тоа е заради тоа што од прво она не ја гледа ајкулата од органичениот агол на видливост од маската за нуркање. Се додека не осетила поголема болка и ја крева главата за да види кој има таму. Понатаму, се е очекувано 🙂

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени