| 28.12.2017. МУАБЕТ

Една од пет жени во САД нема да има биолошко дете и Кристен Реитер е една од нив. Уште во младоста таа знаела дека нема да сака да има деца и покрај кажувањето од многумина, вклучувајќи го и нејзиниот доктор дека ќе го смени мислењето. Погледнете за што станува збор…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени