| 30.11.2017. ПО СВЕТОТ

Ако имате впечаток дека празничната опсесија започна порано оваа година, дефинитивно сте во право. Овојпат низ неколку фотки ја славиме Божиќната еуфорија низ Лондон.

Дури и да преферирате селски зимски идили и прошетки низ мали снежни улички, грандиозната убавина на Лондон со светилки и украси ќе ве освои за неколку минути.

Не го пропуштајте Лондон за Божиќ, бидејќи…

 
 

Буквално по која улица и да тргнете, ќе забележите тон светилки над вас.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-01.jpg

Голем број на продавници, излози и згради се украсени во празничен дух.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-02.jpg
  
 

 

Може да се возите во висок автобус и да поминувате под уличното светлечко шоу.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-03.jpg
 
loading...
 

 

А, може и пешки да поминете под ѕвездено небо направено од сијалички.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-04.jpg

 

Сите улици светат!

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-05.jpg

 

Не можете да направите неколку чекори без да видите перфектно украсена новогодишна елка.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-06.jpg

 

Дури и Tower Bridge има свое Божиќно издание.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-08.jpg

 

Сте влезови се украсени.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-07.jpg

 

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-09.jpg

 

Дури и најмалечките продавнички се празнично расположени.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-10.jpg

 

Архитектурата фантастично се вклопува во целиот празничен дух.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-11.jpg

 

Скапите бутици и брендови секоја година имаат оригинални идеи.

nitu-edno-mesto-vo-svetot-ne-e-poubavo-ukraseno-od-london-za-bozik-12.jpg

 

(0)

Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени