| 25.12.2017. ДОКУМЕНТАРКА

Постојат многу правила и регулативи кои треба да се испочитуваат за да се прикажат бебињата во филмовите. Бебињата се составен дел од филмовите уште од почетоците на кинематографијата, но многу од практиките се имаат изменето од тогаш. Некои држави како на пример Калифорнија, каде што е Холивуд, имаат многу ригорозни закони за ангажирањето на бебината во филмските сетови. Како и што треба да поминете за да имате бебе во вашиот филм, погледнете во следното видео…

(0)

 
 
Тим ЗА -0%
 
 
Тим ПРОТИВ 0%
Гласањето е затворено
  
Ливадџија

ОСТАВИ КОМЕНТАР

  • Hема коментари
  • Hема коментари
  • HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com
    Mени