Административен асистент – ИФФОМ

Регион: Охридски
Краен рок за пријавување: 06/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: +389 46 551 041

Потребни квалификации
1.Одлично познавање на англиски јазик ( познавање на други јазици ќе се смета за предност)
2. Работа и познавање на MS- Office пакетот.
3. Минимун средно образование.

 
 

Се бара девојка за работната позицинја Административен Асистент со одлично познавање на англиски јазик и работа и познавање на MS- Office пакетот.

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат на следнава адреса [email protected] да се јават на телефонскиот број +389 46 551 041.

  
 

За повеќе информации може да не посетите во нашата канцеларија на улица Димитар Влахов 20А

(23)

loading...

Вашиот коментар