Администратор – ТД ЈУНИОР ДООЕЛ

Регион: Кумановски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 031452282

ЈУНИОР ДООЕЛ КУМАНОВО има потреба од 1 (еден) работник за администрација. Раборно време од 08-16 часот. Нето плата 18.000,00 денари.
СВ да се достави на e-mail: [email protected] со назнака за администратор.

 
 

(28)

loading...

  
 

Вашиот коментар