Архитект – Bortas

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/08/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 3232631

Се бара дипломиран инженер архитект со искуство во проектирање на станбени згради и проектански надзор на објект.

 
 

Плата: 23500

Потребни Квалификации: овластување Б за изработка на проектна документација од Архитектура

  
 

(8)

loading...

Вашиот коментар