Асистент за продажба – Тудорс скопје

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 15/09/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 02/3119987

Тудорс вработува асистент за продажба.

 
 

Кандидатите треба да ги исполнуваат следните услови:
-минимум ССС
-работа со компјутер
-работа во тим
-работно искуство во областа на продажбата ќе се смета за предност.

Вашите CV испратете ги на маил [email protected]

  
 

(21)

loading...

Вашиот коментар