Готвач – Парти сервис ЛЕО Дооел

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 29/07/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078/235-854

Парти Сервис Лео – L&L Catering, реномирана компанија за индустриски кетеринг од Скопје, која опслужува голем број на успешни компании, поради проширување на својот тим во централната кујна, има потреба од 5 готвачи и помошници готвачи.

 
 

Квалификации:
– Најмалку средно образование;
– Соодветно работно искуство;

(38)

  
 
loading...

Вашиот коментар