Електричар – Лукфор Системс

Регион: Скопски
Краен рок за пријавување: 31/10/2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 078 301448

Фирмата Лукфор Системс која се занимава со поставување и одржување на електрични инсталации има потреба од 2ца електричари со следниве квалификации:

 
 

-Минимум ССС
-Работно искуство не е задолжително но ќе се смета за голема предност

(13)

  
 
loading...

Вашиот коментар