Магационери – ПАНЕВСКИ ЛТД

Регион: Струмички
Краен рок за пријавување: 24.08.2018
Емаил: [email protected]
Контакт телефон: 075354694

Фирмата ПАНЕВСКИ ЛТД има потреба од двајца работници за работа во магацин во Струмица. Заинтересираните кандидати можат да аплицираат на е-маил: [email protected] или на телефонски број 075/354-694.

 
 

Огласот е валиден до 24.08.2018

(11)

  
 
loading...

Вашиот коментар